Snippit, další aplikace od Cleevia, která se chce poměřit s Instagramem

Michal PtáčekMichal Ptáček

snippit_2
0Zobrazit komentáře

Pražské Cleevio v poslední době doslova chrlí jednu aplikaci za druhou. Ať už je to vlastní Spendee, zakázkové Youradio, či to-do aplikace Taasky, která právě prochází schvalovacím procesem v Appstore.

Poslední novinkou do party je nyní iOS appka Snippit, která má podle tvůrců ambice stát se globální peckou. Stojí za ní menší americký tým působící v Los Angeles a New Yorku, který si na vývoj najal právě kluky z Cleevia. Původně zakázková spolupráce se začala rozrůstat, až se postupně dostala do fáze, kdy Cleevio získalo možnost uplatnit opci na získání menšinového podílu v celém startupu, V tom se mimo jiné kvůli kontaktům jednoho ze zakladatelů, angažuje několik zahraničních celebrit, kteří by se logicky měli postarat o propagaci a dostatečný virální efekt.

Aplikace samotná jinak funguje následovně. Z vaší hudební knihovny si vyberete písničku, v editační části vyříznete vaší oblíbenou část o délce 4 a 10 vteřin a napasujete ji na vaší fotku pořízenou během některé výjimečné události (adrenalinový zážitek, párty s přáteli…). Vše následně sdílíte s ostatními na vaší zdi, samozřejmě v maximálně sociálním rozměru. Ti, co obsah raději konzumují než vytváří, mají samozřejmě možnost prohlížet, popřípadě pomocí hashtagů vyhledávat jednotlivé výtvory ostatních.

Snippit aktuálně v uzavřené betě testuje zhruba 100 lidí, kteří se shodují v jednom:

Je to zábavnější a návykovější než samotný Instagram.

To jak na tom aplikace skutečně je, každopádně zjistíme už brzy, protože oficiální vydání se pomalu ale jistě přibližuje.

snippit_3

snippit_1

Diskuze (0)

Novinka

Anonym