Mainstream už vás nebaví? Zkuste novou hudební appku Rormix vytvořenou ve PhoneGapu

Michal PtáčekMichal Ptáček

rormix_1
0Zobrazit komentáře

Pokud už nepatříte k fanouškům mainstreamové hudby nebo zkrátka máte zrovna chuť objevovat spíše kapely, či umělce, kteří se drží alespoň zatím více v pozadí, mohla by vás zaujmout zhruba měsíc a půl stará iOS a Android záležitost s názvem Rormix.

Ta tak jako ostatní hudební aplikace umožnuje uživatelům vyhledávat a následně poslouchat skladby dle jejich momentální nálady a zájmů. Rozdíl je v tom, že Rormix se zaměřuje vesměs na začínající kapely a umělce, kterým zatím za zády nestojí našlapaní producenti s milionovými kontrakty. Pokud tak například v aplikaci vyhledáte Rihannu, doporučí vám namísto toho typově podobné, avšak méně známé/komerční umělce a jejich skladby.

Za appkou Rormix vyvíjenou kompletně v anglickém Manchesteru, stojí čtveřice zakladatelů: Amman Ahmed, Emma Owens, Mark Wheeler a Chris Farrellm.  Ty techničtější z vás možná překvapí fakt, že celá aplikace je kompletně vyvíjena za pomoci mezi vývojáři často kritizovaného PhoneGapu, díky kterému ji však tvůrci byli schopni představit za minimální náklady hned na dvou nejdůležitějších mobilních platformách.

Android verze je ke stažení zde.

Verze pro iOS pak zde.
rormix_2
rormix_3
rormix_4

Diskuze (0)

Novinka

Anonym