Hitlist aneb kupujte letenky za cenu, která je pro vás zajímavá

Michal PtáčekMichal Ptáček

hitlist33
0Zobrazit komentáře

Rádi cestujete, což se nevalně projevuje na zůstatku vašeho osobního účtu a obsahu peněženky? Pak vás možná zajume nová mobilní appka Hitlist, která se na jednu z příčin tohoto problému zaměřuje, respektive se snaží najít letenky za takovou cenu, která vám vyhovuje.

Vše funguje následovně: vyberete si lokality do kterých chcete letět, Hitlist následně začne monitorovat jednotlivé nabídky a upozorní vás v případě, kdy cena letenky klesne na pro vás zajímavou hodnotu, kterou si sami nastavíte. Pokud tak chcete letět například do Chicaga, nastavíte si maximální cenu zpáteční letenky na 700 dolarů. Jakmile se poté letenka za takovou nebo nižší cenu skutečně na webu některého z prodejců objeví, aplikace vás na to formou notifikace upozorní a vy můžete nakupovat.

Hitlist vám také zároveň na základě vašeho vkusu a předchozích rozhodnutí sám od sebe doporučuje lokality, do kterých byste mohli mít zájem letět. Díky propojení s Facebookem také rovněž máte možnost prohlížet lokality, které navštívili vaši přátelé.

Za appkou, která je dispozici pro iOS a Android, stojí tříčlenný tým TripCommon z  New Yorku.

iOS verze je ke stažení zde. Verze pro Android poté zde.

hitlist_letenky

Rubriku Startupy podporujíjt-retina

Diskuze (0)

Novinka

Anonym