Rezervační systém Bookio už brzy na vašich monitorech

Michal PtáčekMichal Ptáček

bookio
0Zobrazit komentáře

Ačkoliv rezervační systém Bookio.cz už můžete nějaký čas v omezené verzi využívat, oficiálně tento projekt stále ještě spuštěn nebyl. To by se však mělo v nejbližších týdnech změnit a Bookio.cz provozované společností Lunchtime s.r.o, by mělo být oficiálně představeno veřejnosti.

V tiskovce, která se k nám dostala provozovatelé také vysvětlují výhody jejich systému…

Ač restaurace často mají své internetové rezervační systémy, host musí vždy čekat na ruční potvrzení někoho z personálu. V tom vidíme hlavní výhodu Bookia pro hosty. Je to první systém, který funguje v reálném čase a čistě online. Host vidí, zda je v požadovanou dobu místo, a to si může okamžitě rezervovat online, bez nutnosti čekání na jakékoliv potvrzení,“ vysvětluje hlavní přednost Bookia jeho zakladatel Igor Třeslín.

Dále například uvádějí…

Systém také podnikům umožňuje například “štítkování” hostů, aby i měnící se personál přesně věděl, co který zákazník preferuje. Bookio rovněž pomáhá organizovat rezervace pro efektivnější vyplnění podniku a tím podporuje „točení“ stolů. Host při rezervaci volí plánovanou délku návštěvy a počet hostů a podle tohoto údaje si může vybrat z nabízených časů příchodu.

Bookio už na svou stranu také získalo zajímavé partnerské weby, které budou jeho funkcí využívat. Patří mezi ně například: Lunchtime.cz, Scuk.cz nebo Dobresenajim.cz. To samé platí o partnerech z řad restaurací, kde se objevují jména jako: Café Imperial, Dish fine burger bistro, Café Lounge nebo brněnské Koishi.

A jak je to s monetizací? Restaurace budou za využívání systému platit pevný měsíční poplatek, případně provize za hosty přivedené z webů třetích stran.

bookio2

Rubriku Startupy podporujíjt-retina

Diskuze (0)

Novinka

Anonym